Gülumse
Kolay ve pratik

Malzemeler:

1kg. Un

3 su bardagi ilik Su

Maya , Tuz

Ic harci icin:

250 gr. Kiyma

3 Sogan

Maydanoz

Karabiber,Tuz

Yapilisi:

Bütün malzemeleri yogurma kabina alin kulak memesi yumusakliginda bir hamur yapin.

Yarim saat dinlendirin.

Soganlari kücük kücük dograyin ve az yagla pembelesinceye kadar kavurun, sonra kiymayida

katip kavurun. Ince kiyilmis maydanozlari, karabiberi, tuzu ilave edin sogumaya birakin.

Hamurdan cevizden büyük parcalar koparip elinizle yuvarlayin.Bir miktar acip icine kiymali

icten koyup katlayin ( Pogaca gibi ).

Sonrada bol yagda kizartin.

( Peynirli yada sadede yapabilirsiniz )

Afiyet Olsun
Labels: edit post
1 Response
  1. mormutfak Says:

    annecigim yemeklerin bir harika, yeni tariflerini bekliyorum


Kommentar veröffentlichen